0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Vinen fermenteres på stål, derefter på franske ege barrigues i 10 måneder, hvorefter vinen gennemgår de traditionelle metoder vi kender fra champagne fremstilling. Resultatet er en tør mousserende æblevin på 12,4% alkohol.

Det nystartede danske vineri – Andersen Winery er placeret i Mols Bjerge. De tre gutter bag vineriet, Mads Groom Andersen, Morten Rinder Steengaard og Frantz Maurice Scott Lundby lader sig inspirere af druernes verden og produktionsprincipper. De vægter lokale råvarer højt og skaber smagsvarianter der overrasker og forener det bedste af det bedste.

Yderligere information

Årgang Nej

Andersen Winery Ingrid Barrigue

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Danske æbler på franske tønder

Igen sætter gutterne fra Andersen Winery det danske æble Ingrid Marie i spil. Forskellen fra deres ”Ingrid” er lagringen, der her er endnu længere og endnu tættere på metoderne fra traditionel champagne produktion.
Du får her en skøn mousserende vin med charmerende aromaer af æbler, mandler og smør. Sammensætningen af syre og aromaer resulterer i en lang, sprød finish.

På lager - Levering dag til dag