0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Historien om Ben Glaetzer er vidt fortalt og kendt af mange, han startede nemlig som vinmager allerede i en alder af 14 år. Bens far er Colin Glaetzer, som også er kendt som Barossa Valleys "Grand old man". Som mange andre havde unge Ben Glaetzer også et fritidsjob som 14 årig, men han hverken gik med aviser eller slog græs, han hjalp til i sin fars vinproduktion.

Ben Glaetzer har altså fået vinmagerens kunst ind med modermælken, og hans tidlige erfaring med vin, betød at han i en alder af 14 år kunne varetage et arbejde som fuldbefaren vinmager - der var kun en hage ved det, han måtte ikke smage vinen før han blev 18 år.

Alle Glaetzer-producerede vine er fra det ekslusive Ebenezer-distrik i Barossa Valley, Australien.

Ben Glaetzer er den australier, med flest anmelder over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, bedre kendt som The Wine Advocate.

Med flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, "The Wine Advocate", er Ben Glaetzer en af de bedste australske vinmagere nogensinde. Mange kalder opskriften på Glaetzers succes simpel, høst nogle meget gamle vinstokke, op til 120 år gamle, som udelukkende vokser på de bedste markeder i Australien. Med nænsom teknik, er Ben Glaetzer i stand til at levere en exceptionel koncentreret vin, med en fantastisk elegance og friskhed.

Yderligere information

Årgang Nej

Ben Glaetzer Wallace

189,00 DKK

Hurtigt overblik

Ben Glaetzers Wallace er lavet på 80% Shiraz og 20% Grenache, og som altid med Ben Glaetzer, så er det fra Ebenezer-distriktet i Barossa Valley.

Denne fantastiske vin er lagret på store franske og amerikanske egetræsfade i 14 måneder. En kompleks aroma, med strejf af vanille, mineraler og orangeskal. En kontant og meget saftig smag, giver vinen en stor fylde, som sluttes af med en trukken og varm finnish.

Ben Glaetzers Wallace er ideel til oksekød, lam, fjerkræft eller vildt.

På lager - Levering dag til dag