0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Bodegas Iniesta afspejler indsatsen fra en familie som har gennemført projektet fra bunden - igennem tradition og engagement.

Projektet henleder os til vores oprindelse igennem smag for fine vine. Traditionel og moderne mødes i udviklingen af nogle vine, der er en sand oplevelse for enhver smag, selv de mest krævende! Bodegas Iniesta startede i 90érne, da Jose Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år hvor resultaterne var gode, forsatte deres arbejde i vinavl, plantning af forskellige sorter og øget vin udvidelse til de nuværende 120 hektar.

Beliggende i hjertet af La Manchuela, mellem bassinerne i floderne Cabriel og Júcar, ligger Bodega Iniesta, i Fuentealbilla, provinsen Albacete, og distriktet Manchuela DO.Bodega Iniesta har ansvaret for hele fremstillingen - fra vinfremstilling til markedsføring.

I begyndelsen af 2000 vokser drømmen om at bygge en vingård til at producere egne vine fra egne vinmarker. Denne drøm bliver til virkelighed i 2010, da byggeriet af vingården står færdigt.

Stedet er et ideelt sted til durknig af druer - og vingården er udstyret og designet til fuldt ud til af respektere de kvaliteter og egenskaber som jorden har. Vinfremstillingen er ledet af et fremragende team af kendte vinproducenter - og sammen med den entusiasme og indsats som familien ligger i projektet - laves der i dag røde og hvide vine af meget høj kvalitet.

11,5 % 75 cl.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Segura Viudas Reserva Cava

Forrige

Bodega Andrés Iniesta Corazón Spumante Rose

Bodega Andrés Iniesta Corazón Spumante Blanco

69,00 DKK

Hurtigt overblik

Fine noter af pink grapefrugt og citron af Verdejo, hvide blomster af Macabeo, og slutter med aroma af tropiske frugter af Chardonnay.


Den hvide mousserende vin harmonerer med et stort udvalg af mad, såsom salater, alle former for ris, skaldyr og fisk.


Vinen er ideel som appetitvækker, og går også godt med dessert.

På lager - Levering dag til dag