0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Bodegas Iniesta startede i 90érne, da Jose Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker.

Efter flere år hvor resultaterne var gode, forsatte deres arbejde i vinavl, plantning af forskellige sorter og øget vin udvidelse til de nuværende 120 hektar.

Beliggende i hjertet af La Manchuela, mellem bassinerne i floderne Cabriel og Júcar, ligger Bodega Iniesta, i Fuentealbilla, provinsen Albacete, og distriktet Manchuela DO.Bodega Iniesta har ansvaret for hele fremstillingen - fra vinfremstilling til markedsføring.

I begyndelsen af 2000 vokser drømmen om at bygge en vingård til at producere egne vine fra egne vinmarker.

Denne drøm bliver til virkelighed i 2010, da byggeriet af vingården står færdigt. Stedet er et ideelt sted til durknig af druer - og vingården er udstyret og designet til fuldt ud til af respektere de kvaliteter og egenskaber som jorden har.

5,5 % 75 cl.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Bodega Andrés Iniesta Corazón Spumante Rose

Forrige

Plozza Franciacorta Satén

Bodega Andrés Iniesta Corazón Spumante Moscato

69,00 DKK

Hurtigt overblik

Lækker Moscato fra Bodega Andrés Iniesta.


En frugtbombe, frisk og lækker, spillevende. I glasset stiger de fine bobler langsomt mod overfladen og transporterer de karakteristiske aromaer af Muscatel-sorten med hints af hvide blomster som jasmin og citrusnoter af stor kompleksitet.


Ganen har en fremragende balance mellem sødheden af ​​sukkerarterne i druen med følelser af surhed og spændingen af ​​boblerne.


Prøv den som velkomstdrik, til desserten eller som en forfrisker en varm sommerdag.

På lager - Levering dag til dag