0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Fanø Bryghus er en ret ny spiller på banen af mikrobryggerier, men bestemt succesfuld. De nåede dog ikke til succesen svævende på en lyserød sky. Bryggeriet blev første gang åbnet i 2006, men allerede efter to år måtte de dreje nøglen om og lukke bryggeriet.

Et driftsselskab købte derefter bryggeriet med udstyr og startede op igen i juli 2009. Der blev ansat en brygger, der desværre sprang fra i sidste øjeblik. Trods det blev der sat en bryg i gang af to erfarne bryggere – Shaun E. Hill og Ryan Witter-Merithew. Historien beskriver ikke, hvor de dukkede op henne eller hvorfra.

Det vigtigste for bryghuset var dog at de formåede at få Fanø Julebryg lanceret til den første ølfestival, der blev arrangeret af Ølentusiasterne i Esbjerg. Juleøllen var klar til tapning på flasker d. 3. december 2009 – og det faktum at det først i december, havde en masse af de mulige aftagere af øllen allerede bestilt øl hos andre konkurrerende julebryg. Heldigvis fik de god opbakning af restauranter og butikker i Esbjerg og på Fanø, der også aftog andre varianter fra sortimentet.

Yderligere information

Mængde Nej

Fanø Stormflod

40,00 DKK

Hurtigt overblik

Fanø Stormflod markerer den værste stormflod af alle de af slagsen, der har ramt Fanø gennem tiden – nemlig den, der ramte i 1981.
Milk Chocolate Stout indeholder Ikke mælkechokolade, som typebetegnelsen ellers antyder. Det er brugen af laktose, mælkesukker, der giver den sorte øl den sødmefulde smag, der også bærer mørkristede noter og en twist af kakao og kaffe.

En øl, der skaber ro – også selvom stormen raser udenfor.

På lager - Levering dag til dag