0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Fever Tree tonic er, blevet kåret som Verdens bedste tonic, af Verdens 50 bedste Barer.

Den prisbelønnede Fever Tree serie, er lavet med de fineste og mest autentiske naturlige ingredienser som er til rådighed, man får en subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og - for tonic vand - den højeste kvalitet af kinin, fra de oprindelige Chinchona træer (febertræer).

Fever Tree's sortiment af "Premium" tonic er naturlige, fyldt med de bedste råvare, og et oplagte valg som mixer til dine drinks.

Fever Tree har startet en drinks revolution over hele verden, og er blevet den foretrukne mixer, når der skal laves kvalitets drinks på barer og derhjemme.

Fever Tree har ændret kundernes krav og ønsker, sammen med drinks industriens forståelse for, hvor vigtigt det er at bruge den rigtige tonic/mixer og det har i den grad bragt den klassiske Gin & Tonic tilbage på cocktailscenen og i hjemmebaren.

Fever Tree Premium Indian Tonic Water 20 cl.

17,00 DKK

Hurtigt overblik

Denne Fever Tree Indian Tonic Water, har en dejlig behagelig bitter smag fra den ægte kinin og kulsyre, som bliver ledsaget af en velbalanceret sødme fra sukkerrør og de friske citrusnoter og med den milde brus, er det ikke underligt, at mange destillerier fortrækker Fever-Tree når de skal præsentere deres gin.


Fever-Tree er fremstillet til at fremhæve citrus, appelsin og korianderfrø, som indgår i de fleste gin.


Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser I aller højeste kvalitet.


De to stiftere af Fever Tree brugte ikke mindre end 18 måneder på at rejse verden rundt, for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic.


Hovedingrediensen er kinin, fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda, disse træer producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed.

På lager - Levering dag til dag