0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Handelsbetingelser

BETALING OG HANDELSBETINGELSER
Sigma Wine modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Maestro og Mobilepay. Købsbeløbet bliver først trukket på din konto, når varerne afsendes fysisk fra vores lager i Esbjerg og overgår til fragtleverandøren.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

DU ER I GODE OG SIKRE HÆNDER, NÅR DU HANDLER VIN HOS OS
Sigma Wine benytter et krypteret sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden (https) og bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, som du indtaster på vores hjemmeside og dermed trygt og roligt kan handle vin på vores hjemmeside.

ALDERSGRÆNSE VED KØB
Du skal være fyldt 18 år for at handle på SigmaWine.dk.

LEVERING
Sigma Wine leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Levering af varer fra sigmawine.dk anses for sket, når du har fået varen udleveret.
Alle pakker sendes via Danske Fragtmænd.

Fragtpriserne afhænger af orderens samlede vægt. Fragtomkostningerne for pakker op til 999,- er 119,- Vi leverer fragtfrit ved køb for over 999,-
Du kan selvfølgeligt også hente din pakke i butikken i Esbjerg, denne leveringsform er gratis.

Vi bestræber vi os på en hurtig levering. Alle ordre afsendes indenfor 1 - 5 hverdage. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i feltet under "bemærkninger", så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til ønskede dato.

Vi er lagerførende i de fleste varer du finder på vores hjemmeside. Dog kan det forekomme at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig.

Sigmawine.dk leverer kun til adresser i Danmark

REKLAMATIONSRET
Hos SigmaWine.dk har du 24 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen. Du kan vælge at få varen byttet eller pengene retur. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen.

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på sigmawine.dk og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med mindre du returnerer pga. fejl ved varen - fx vin med prop.
Inden du sender varer retur til os, er det vigtigt at der laves en aftale herom. Kontakt os derfor venligst på jl@sigmawine.dk eller på telefon 60 95 95 15. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt skrive dine oplysninger og ordrenummer.

Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med inden for 14 dage.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
En klage over en vare købt hos Sigma Wine kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Sigma Wine forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Sigma Wine vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Instagram

#sigmawine Følg os