0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Director's Cut Shiraz er lavet på maksimalt modne druer fra Langhorne Creek og Limestone Coast i South Australia.

Vinen er lagret 14 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. Duften er en eksplosion af fedmefuld bærfrugt, mokka, vanille, kokos og mørk chokolade, og smagen er blød som fløjl og kolossal fyldig.

En fin, moden tannin understøtter det hele, og gør vinens helhedsindtryk afbalanceret og harmonisk. Et brag af en Shiraz!

Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate.

Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker.

Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.

Yderligere information

Årgang Nej

Heartland Directors Cut Shiraz 2013

 • 195,00 DKK

  v. køb af 12 flasker, ellers 199 pr. stk.
 • Hurtigt overblik

  Directors’ Cut blev i årgang 2007 kåret til Australiens bedste rødvin og verdens bedste Shiraz blandt mere end 10.000 blindsmagte vine på International Wine Challenge.


  I samme blindsmagning deltog vine til den femdobbelte pris. 2007’eren vandt i alt fire trofæer på International Wine Challenge 2010 i London:


  Best International Shiraz Trophy Best Australian Red Trophy Best Australian Shiraz Trophy Best South Australian Shiraz Trophy

  På lager - Levering dag til dag