0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Den klassiske gin fra Hendrick fremstilles af enebær og koriander, som er en grundsten i samtlige gin.

Agurk og rosenblade er lidt mere unikke ingredienser, når det kommer til gin, men i en Hendrick’s gin er disse to ingredienser altså også at finde. Ekstrakten fra rosenbladede fås ved at presse olien ud af blomsterne.

Den smag som rosenbladende giver, er meget unik, i forhold til mange andre gin, hvor man ikke vil kunne smage den bismag, som rosenbladende giver.

Mange vil måske mene, at en agurk ikke rigtigt smager af noget, men når man udvinder smagen ved at mose agurken og blande den med vand, er det muligt at få en mere kraftig smag ud af agurken, som sagtens kan bruges til eksempelvis gin.

Rosenbladende og agurk-smagen er en stor del af en Hendrick’s gin, og grunden til at de to ingredienser har så gennemtrængende en smag, er fordi de bliver tilføjet, før spiritusen får lov at trække sig sammen - Dermed er disse to ingredienser med i denne proces, hvorfor de også kan smages bedre, end hvis de blot blev tilføjet efter denne proces.

Hendrick´s Gin

259,00 DKK

Hurtigt overblik

Hendrick´s gin præsenteres i en lille flaske i victoriansk stil, med en korkprop.


Hendrick´s gin er destilleret og aftappet i Girvan i det sydvestlige Skotland.


Hendrick's gin er lavet ved hjælp af den højeste kvalitet neutrale kornspiritus, elleve forskellige planteekstrakter, rosenblade og meget usædvanligt også af agurk.


Derved får den en helt unik smag, der ikke er at sammenligne med andre gin mærker.

På lager - Levering dag til dag