0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

"BIG CIRCLE" er coolclimate Santa Barbara Syrah, hvilket giver en vin med massevis af frugt og en delikat syre, kombineret med en omgang særdeles fyldig smag der skyldes de varme dage i modningssæsonen i september, fremtryller denne fuldfede og livlige syrah.

100 % Syrah fra Purisima Mountain Vineyard, Santa Ynez Valley og fra Cottonwood Canyon vineyards.

AVA Santa Barbara, Californien

Druer fra relativt kølige marker samt druer fra varmere vinificeres separat, blandes og lagres i gamle franske fade.

En af vinene fra ”Sideways” filmen: http://www.hitchingpost2.com/sideways.html - du ved, filmen hvor Jack er skuespiller, men uden større succes og Miles vil gerne slå igennem som forfatter. Og hvor Jack er god til kvinder, er Miles god til vin. Jack skal snart giftes og Miles inviterer derfor sin gamle ven med på en munter polter-abend tur på en vingård i Santa Ynez dalen.

De to venner, der er midt i 30´erne, er meget forskellige. Den udavendte, charmerende Jack der nu skal giftes og den stille, bekymrede Miles, der søger sandheden i vinen. Men de deler en cocktail af bristede ambitioner og ungdommen, der - mod deres drengerøvede vilje - siver ud mellem fingrene på dem.

Alligevel bliver turen en morsom og livsbekræftende oplevelse, hvor de svælger i god vin og møder to dejlige kvinder og inden længe er Jack og Miles faldet så godt til på vingården, at det er tvivlsomt om de overhovedet vender tilbage til Los Angeles.

Da filmen blev indspillet i 2003 hjalp Frank og Gray (ejerne af vingården) med at få styr på detaljerne, så filmen kunne blive så autentisk som muligt.

Yderligere information

Årgang Nej

Hitching Post Big Circle Syrah

219,00 DKK

Hurtigt overblik

Cool climate syrah fra kultfilmen Sideways

På lager - Levering dag til dag