0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Her besøger vi en af de største og mest omfangsrige vinhuse vi handler med. Guado al Tasso ejendommen ligger 80 kilometer sydvest for Firenze nær den middelalderlige landsby Bolgheri. Ejendommen, der strækker sig over 2500 hektar (1000 kilometer) i alt, strækker sig fra Tyrrhenhavet til de indre bakker. Det omfatter foruden 750 hektar vinmarker, terræn, der er plantet til dyrkning af hvede, byg, havre og olivenlunde sammen med skov.

Familien Antinori har været engageret i vinfremstilling i mere end seks århundreder. Siden 1385, da Giovanni di Piero Antinori blev medlem af "Florentine Winemakers Guild" Arte Fiorentina dei Vinattieri – seksogtredive generationer siden.

Yderligere information

Årgang Nej

Il bruciato Bolgheri

219,00 DKK

Hurtigt overblik

Vinen der blev en succes ved et tilfælde.

Il Bruciato Bolgheri er 2. vinen fra denne vingård. Vinen blev til første gang i 2002, hvor druerne ikke var helt gode nok til at blive til signaturvinen, der bærer gårdens navn Guado Al Tasso. Det viste sig imidlertid at den trods 2. rangeringen var en fantastisk vin og derfor får du her en virkelig kvalitetsvin for pengene.

Den kommer med en skøn duft af modne, røde bær og samtidig er aromaen fint afbalanceret med krydderier og kaffe. En vin med god fylde og lækre bløde tanniner i afrundingen.
En god vin til ost og mørkt kød med masser af smag. Druesammensætning: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot og 10% Syrah

På lager - Levering dag til dag