0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Matthieu Delaporte fremstiller sin rosé på 100% pinot noir druer af bedste kvalitet, for som han fortæller: Før 2015 lavede vi rosé på de dårligste pinot noir druer - sådan som 95% af rosé laves - men det var jeg ikke særlig stolt af, og i 2015 besluttede jeg at lave vores rosé, som jeg ville lave en stor rødvin!

Denne beslutning har vist sig klog, og hans 2015 rosé fik i september 2016 93 points og kom på forsiden af Decanter som bedste ud af 322 smagte rosé'er! 2017 årgangen bliver lavet ud fra samme filosofi.

I glasset bliver du mødt af en frugtmættet duft af hindbær og fersken, og smagen er meget aromatisk med en dejlig friskhed og livlighed og noter af solbær og hindbær, der afsluttes af en lang eftersmag af citrus frugter.

Domaine Vincent Delaporte
Domaine Vincent Delaporte hører blandt de bedste i Sancerre. Der er tale om et familiebrug med 33 ha. vinmarker fordelt på ca. 35 små parceller. Gennemsnitsalderen på vinstokkene er 35 år og dermed helt ideel. 60% af parcellerne ligger på de berømte Sancerre ”Silex” jorde, resten er på stenede og kalkholdige jorde. Netop antallet af små parceller med små differencer i eksposition og jordbund er med til at øge kompleksiteten i vinene.
Vingården er gennem generationer gået i arv fra far til søn, og siden 2010 er det den unge og passionerede Matthieu Delaporte, der lægger al sin energi i at perfektionere domainets vine. Bl.a. er han i færd med at omlægge til biodynamisk dyrkning og høster med langt lavere udbytter end tidligere. I 2016 blev samtlige druer desuden håndhøstet – for første gang i 30 år!

Sancerre Rosé
Matthieu Delaporte fremstiller sin rosé på 100% Pinot Noir druer af bedste kvalitet, for som han fortæller: Før 2015 lavede vi rosé på de dårligste Pinot Noir druer - sådan som 95% af rosé laves - men det var jeg ikke særlig stolt af, og i 2015 besluttede jeg at lave vores rosé, som jeg ville lave en stor rødvin!
Denne beslutning har vist sig klog, og hans 2015 Rosé fik i september 2016 93 points og kom på forsiden af Decanter som bedste ud af 322 smagte rosé'er! 2017 årgangen bliver lavet ud fra samme filosofi.
I glasset bliver du mødt af en frugtmættet duft af hindbær og fersken, og smagen er meget aromatisk med en dejlig friskhed og livlighed og noter af solbær og hindbær, der afsluttes af en lang eftersmag af citrus frugter.
Vinen er fantastisk som aperitif, men matcher også charcuteri, røget laks, eksotiske og krydrede retter perfekt.

Pris pr glas i baren: 85,-
Pris pr flaske i baren: 339,-

Yderligere information

Årgang Nej

Sancerre Rosé

199,00 DKK

Hurtigt overblik

Friskhed, livlighed og noter af solbær og hindbær.

Pr glas i baren: 85,-

Pr fl i baren: 340,-

På lager - Levering dag til dag