0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Bag Snaps Bornholm står tre venner – Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen.

Vi har gennem flere år i privat regi lavet vores egen chilisnaps, som har været vældig populær i vennekredsen. I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind.

Det førte os til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at vi havde fundet den perfekte samarbejdspartner. Niels deler nemlig vores store passion for snaps, og det tog os ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk snaps af fineste kvalitet.

En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. I dag er der otte smagsvarianter i Snaps Bornholms sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet.

Bornholm snaps smager fantastisk til frokostbordet, men tanken har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. deres variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas.

Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage.

Der er gjort meget ud af alle detaljer omkring Bornholm snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne. Derfor bliver alle Bornholm snaps, som det eneste danske snapsebrand, leveret i en eksklusiv gavevenlig metalemballage.

Snaps Bornholm er dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med deres produkter.

Snaps bornholm № 2 Havtorn, Dild & Agurk

249,00 DKK

Hurtigt overblik

Overalt i landet på skrænter og i klitter hvor andre bærgivende buske oftest må give op, kan man sent på året høste det syrlige bær, Havtorn.


Snaps Bornholm har valgt at kombinere det med agurk og dild, og til trods for at sidstnævnte oprindeligt stammer fra Centralasien, forbindes det i dag især med de nord- og østeuropæiske køkkener.


Kombinationen her er Snaps Bornholms bud på en snaps til ny nordisk madlavning.

På lager - Levering dag til dag