0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Bag Snaps Bornholm står tre venner – Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen.

Vi har gennem flere år i privat regi lavet vores egen chilisnaps, som har været vældig populær i vennekredsen. I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind.

Det førte os til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at vi havde fundet den perfekte samarbejdspartner. Niels deler nemlig vores store passion for snaps, og det tog os ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk snaps af fineste kvalitet.

En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne.

I dag er der otte smagsvarianter i Snaps Bornholms sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet.

Bornholm snaps smager fantastisk til frokostbordet, men tanken har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser.

Prøv f.eks. deres variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas.

Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage.

Der er gjort meget ud af alle detaljer omkring Bornholm snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.

Derfor bliver alle Bornholm snaps, som det eneste danske snapsebrand, leveret i en eksklusiv gavevenlig metalemballage. Snaps Bornholm er dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med deres produkter.

Snaps Bornholm № 4 Hindbær, Ingefær & Granatæble

249,00 DKK

Hurtigt overblik

Europas hindbær, Asiens ingefær og Mellemøstens granatæble.


Udover at disse frugter og rødder i deres oprindelige form byder på en lang række helbredsfordele, forenes de runde nuancer og skarpe noter desuden i en yderst frisk og velafrundet smagsoplevelse.


Og smagen, ja, den passer da også til lige så mange situationer, som der er lande i den store verden.

På lager - Levering dag til dag