0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Abruzzo-regionen har fået en plads i rampelyset takket være Montepulciano-druens frugtige og intense stil, som rammer plet hos den moderne vindrikker. Vinens duft emmer generøst af kirsebær, blommer, blåbær og solbær. Smagen byder på en usædvanligt appetitlig syntese mellem intens og elegant frugt og en flot underliggende struktur med elegante og bløde tanniner i finishen. Nyd denne skønne vin af rummelige glas op til fire år fra høståret, gerne som ledsager til retter med lam, kraftigt fjerkræ eller spaghetti Bolognese.

Midtitaliens Abruzzo-region er berømt for sine rødvine på Montepulciano-druen. Tidligere troede man at druen var identisk med Sangiovese fra Toscana, idet begge druesorter giver vine med en uimodståelig saftig bærfrugt. Siden har man fastslået at druerne er vidt forskellige, bl.a. fordi Sangiovese-vine formår at bevare deres frugt med alderen, mens Montepulciano-vine har en tendens til at falme.

Yderligere information

Årgang Nej

Sogno Di Ulisse, Montepulciano D'Abruzzo

79,00 DKK

Hurtigt overblik

Sogno Di Ulisse har med denne Montepulciano D'Abruzzo skabt en usædvanligt god syntese mellem en intens og elegant smag af frugt, kombineret med en skøn struktur med en elegant finish.

Denne fantastiske vin kan nydes i op til fire år fra høståret, og går hånd i hånd med lam, fjerkræ eller en klassisk spaghetti Bolognese.

På lager - Levering dag til dag