0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

I 2004 indledte Charles Rolls og Tim Warrilow en mission for at udvikle verdens bedste tonic. Indtil da var de fleste produkter præget af kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og de 2 mænd rejste rundt til verdens fjerneste afkroge for at finde de bedste naturlige ingredienser, de kunne opdrive.

Det blev startskuddet på Fever-Tree, og det første resultat af deres anstrengelser blev den prisvindende tonic, Premium Indian Tonic Water.

I dag producerer firmaet en lang række mixere. Fælles for dem alle er, at de er lavet af de bedste naturlige ingredienser, som denne verden kan tilbyde, og er fri for kunstige smagsgivere, konserveringsmidler og unødige tilsætningsstoffer.

Forrige

Fever Tree Lemon Tonic 20 cl.

Forrige

Fever Tree Premium Indian Tonic Water 20 cl.

Fever Tree Mediterrranean Tonic Water 20 cl.

  • 16,00 DKK

    v. køb af 24 flasker, ellers 17 pr. stk.
  • Hurtigt overblik

    En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet.


    Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske vodka tonic, men den er også velegnet til citrus-baseret gin.

    På lager - Levering dag til dag