0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Den kendte og utroligt efterspurgte venezuelske rom Diplomatico rum, hvis rigtige navn er "Diplomatioco Reserva Exclusiva 40%"

Rommen er en fabelagtig rom fra destilleriet "Destilerias Unidas S.A." rommen er en mørk gylden rom, destilleret på melasse i kobber "Potstills" med 12 års lagring på forskellige fade af gamle bourbon, sherryoloroso og whiskeyfade.

Farven er dyb og virkelig flot mahognifarvet, med en super dejlig dyb kompleks aroma. Duften i næsen er abrikos, figner, brændt eg, krydderier, lys chokolade og vanilje, samtidig med en klar fornemmelse af sherryfadet og antydninger af appelsin og blomster.

Smagen er kompleks, sød og harmonisk med krystaliseret og tørret frugt og olorosonoter. Lang lækker eftersmag med masser af nødder og dejlig stor sødme der er vedvarende og afrundes med vanilje, karamel og lakrids, hvor fadene giver denne rom kant.

 En flot klasse rom fra Venezuela, hvis du allerede elsker Ron Zacapa Solera 23, vil du helt sikkert også elske denne rom

Forrige

Bathtub Sloe Gin

Forrige

Belvedere Vodka Pure Methusalem 6 Liter

Diplomatico Reserva Exclusiva Rom

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Diplomatico Rom er en en fabelagtig mørk gylden rom fra Venezuela. Rommen har vundet utallige priser verden over!


Rommen er destilleret på melasse i kobberpotstills og derefter lagret i Solera systemet hvor den ældste rom er 12 år gammel.


Her får du en sød og frugtig rom i den spansk-cubanske stil.


700 ml 40 %

På lager - Levering dag til dag