0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Gosling historien går helt tilbage til 1806 hvor James Gosling forlod England på skibet Mercury med varer og produkter til en værdi af £ 10.000 sterling. Destinationen var USA. Efter 51 dage til havs løb deres charter ud og de blev sat af i nærmeste havn St. George´s, Bermuda. Det blev starten på eventyret – det startede Dark N Stormy på havet og ja, deraf navnet til den i dag velkendte drink.

Denne stærke drik hed ikke Black Seal i første omgang. Indtil første verdenskrig blev den solgt fra tønder. Folk medbragte derfor en flaske til en fyldning af "Old Rum" - sådan blev den kaldt på grund af dens karakteristiske blødhed. Til sidst blev den sorte rom solgt i champagneflasker, opkøbt hos den britiske officersmesse og propperne blev forseglet med sort forseglingsvoks – deraf navnet "Black Seal". Mange år senere fandt man på ordspil og billeder, der matchede og den lille tønde-jonglerende sorte sæl blev til.

Vol.: 75,5 %!
Forrige

Sobieski Vodka

Forrige

Mountain gin

Goslings Black Seal 151 Proof Bermuda

499,00 DKK

Hurtigt overblik

Gosling´s BS 151 proof er en stærk fyr med sine 75,5% Vol. Den er meget kraftig både i smag og duft.

Det tog flere forsøg og gentagne blandinger og smagsprøver for Gosling´s at komme frem til denne rom - en muskuløs, men raffineret og meget stærk rom.

Er du rustet til det kan den nydes ren, men er for de flestes vedkommende bedst til at mixe i lækre drinks – måske en Dark N stormy, som Gosling´s har ophavnretten til.

På lager - Levering dag til dag