0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Villa Pillo er et traditional toscansk vinhus, som blev grundlagt allerede tilbage i middelalderen, og er faktisk nævnt i mange historiske dokumenter. Vinhuset ligger i hjertet af Chianti-området, ikke fjernt fra byer som Pisa, Firenze og Sienna.

Vinhuset blev i 1989 købt af John og Kathe Dyson, hvis kærlighed til Toscana førte dem til at påbegynde en restaurering af ejendommen. Dengang blev nye vinmarkeder og olivenplantager plantet mens vingården blev renoveret og moderniseret. I dag produceres der vin på 40 hektar, som er nøje placeret på ejendommen, for at drage fordel af forskellige jordtyper og derved få mest muligt ud af vinen.

Yderligere information

Årgang Nej

Villa Pillo Vin Santo del Chianti

199,00 DKK

Hurtigt overblik

Denne moderne Vin Santo er lavet efter klassiske toscanske traditioner.

Vin Santo del Chianti er lavet på de hvide druer, Trebbiano og Malvasia. Som vi kender det fra Villa Pillo, så er alle druer håndplukkede og får lov at tørre i 5 måneder.

Som en del af tørringsprocessen fordampes størstedelen af væsken i druen, og på denne måde får man den maksimale koncentration af sukker. Efter 5 måneder presses druen, og til sidst har Villa Pillo fremstillet en fin most og nu skal den hvile i 24 timer. Når vinen er udhvilet, bliver den hældt i "Caratelli", som er små fade.

Vin Santo del Chianti opbevares 4 år i disse fade. Caratelli'erne er opbevaret i et "Vinsantaia", hvor årstiderne langsomt sikrer en fantastisk modning.

På lager - Levering dag til dag