0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Amon-Ra er Ben Glaetzers topvin og tillige en af verdens bedste Syrah/Shiraz-vine. Vinen laves på druer fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley og er lagret 15 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. I glasset fremstår den blæksort. Duften er kolossalt rig og kompleks, med nuancer af koncentreret bærfrugt, mokka, engelsk lakrids, mineraler, og vanille. Smagen er eksplosivt aromatisk og åbner sig lag efter lag efter lag. Eftersmagen varer flere minutter. Nydes stille af rummelige glas i dag og fire årtier frem.

"Dramatisk, intens og kraftig, proppet med lag af frugt, komplekse, salte elementer og rige fløjlsagtige tanniner. Den er fyldt og karakteriseret af noter af espresso, sorte oliven, solbær, vanille og krydderier. Ja, det er en uhensigtsmæssigt sort og fed vin, produktet af et varmt, solrigt klima og modne druer, men den viser en tilbageholdenhed og elegance i den lange finish. " 96 point, RobertParker.com:

19 point, Matthew Jukes: "Dette er en vin med enestående raffinement. Jeg indrømmer let, at Amon-Raas tidlige årgang skulle chokere internationale vinkommentatorer med deres kraftfulde intensitet og fylde. De nåede sikkert deres mål, men Ben vidste, at Amon-Ra virkelig havde brug for et comeback, og denne vintage viser resultaterne af hans gradvise justeringer og tilføjelse af detaljer. Køligere og længere i smagen med smuk balance, er dette en vin, der vil være sikker på at imponere alle modstandere af australske vine. Ved hjælp af 95% nye franske og 5% nye amerikanske egefade har denne vin opnået et behageligt rafinement og det skinner igennem i glasset. Det får med rette min højeste score for denne etiket. "

Pris pr glas i baren: 125,-
Pris pr flaske i baren: 500,-

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Fleischer Gewürtzraminer

Forrige

Castello Meleto Chianti Classico

Ben Gleatzer Amon Ra

  • 450,00 DKK

    v. køb af 6 flasker, ellers 699 pr. stk.
  • Hurtigt overblik

    Intens og delikat topvin fra Ben Gleatzer.    På lager - Levering dag til dag