0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Druerne trædes stadig med fødderne i lagars af granit i Quinta’en højt oppe i Douro dalen. Druerne fra hver enkelt lille parcel trædes og behandles seperat. I foråret transporteres vinen i fade ned til Churchill’s lodges i Villa Nova de Gaia. Her begynder så den strenge udvælgelses proces, der ender med det optimale sammenstik til hver enkelt type Portvin.

Johnny Graham grundlagde ” Churchill Graham Lda” I 1981. På samme tidspunkt gik flere før familieejede huse over til at blive del af de store multinationale grupper. Måske var det netop det faktum, der gjorde at Hr. Graham mente der var plads på markedet til en producent, der specialiserede sig i top-klasse portvin. I dag holder han stadig fast i de traditionelle metoder, der trods af andre muligheder stadig er de bedste, ifølge Johnny Graham.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Bodega Iniesta AI8 Tinto

Forrige

La Minga

Churchill's Reserve Port

69,00 DKK

Hurtigt overblik

Churchill´s Reserve Port er så mørk i farven at den næsten er blæksort. En velafbalanceret, frugtholdig, men ungdommelig portvin, der byder på en fin struktur. Duften er fyldig af bær og smagen er omsluttet af fine og søde noter af blåbær og solbær, der får det helt rigtige modspil af tanninerne. Her får du en god portvin, der ikke er kompliceret at drikke og kan anvendes både som aperitif, til oste og desserter.
Indhold: 20 cl

På lager - Levering dag til dag