0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Chilensk hvidvin

I Chile har man produceret vin lige siden den spanske erobring i 1500-tallet, og har derfor nogle enestående betingelser for vindyrkning.

Både pga traditioner men også klimaet spiller ind. Derudover har den chilenske vinindustri investeret massivt i topmoderne vinbrug, hvilket betyder, at chilensk vin produceres ud fra kombinationen af gamle traditioner og den nyeste teknologi.

Det er især  Sauvignon Blanc og Chardonnay, som udgør hvidvine fra Chile. Disse hvidvine er med tiden blevet meget populære over hele kloden, og dette med god grund.

Chilensk vinproduktion er nu en meget stor og virkelig blomstrende industri, og en af de vigtigste platforme for den chilenske økonomi. Dette kommer ikke som nogen overraskelse, når man opdager , at Chile har nogle af verdens bedste og forskelligartede klimaer, for dyrkning af druer til hvidvin.

Der er langt mere fra Chile, end blot at nyde en chilensk Chardonnay, da deres hvidvine fra det varme klima helt sikkert vil imponere enhver fanatisk vinkender, der vil sætte stor pris på landets bedst eksporterede hvidvine.

Chilensk Hvidvin

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.