0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Bodega Numanthia, blev grundlagt i 1998 i Valdefinjas, Castilla-Leon i det nordvestlige Spanien og er et ægte emblem for Toro-regionen.

Numanthia Winery er en hyldest til de frygtløse krigere af Numancia i Spanien, hvis indbyggere heroisk modstod den romerske hær i 20 år i 134 B.C. og endte med at ofre deres liv frem for overgivelse.

Denne modstandsdygtighed findes også i Toro-vine i en region med mange traditioner inden for vinfremstilling og vinavl. Disse vinmarker blev plantet af pionerfamilier for århundreder siden, tilbage i romertiden, og siden da har de vist modstandsdygtighed. De overlevende phylloxera-pesten i det XIXte århundrede og de ekstreme klimaforhold, der er typiske for regionen år efter år.

I middelalderen var Toro-vine de første i verden til at krydse atlanten i rejsen til Amerika, bragt på Christopher Columbus 'skibe i 1492.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Andersen Winery Rondom Rød Ribs

Forrige

La Minga

Numanthia 2013

399,00 DKK

Hurtigt overblik

Intens, powerfuld og vedvarende – som den vingård, der har produceret den.

Numanthia har en lysere rød farve med strejf af rubinrød og lilla. En intens vin med kirsebær og figen aromaer med et strejf af mørkt chokolade, sort peber, mynte og lakrids. Smagen er skarp og intens og udvikler sig hele tiden i munden – afbalanceret og kompleks i sin finish med passende længde.

Denne vin er et godt match oksekød, vildt og lam.
Drue: 100 % Tinta de Toro

På lager - Levering dag til dag