0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Ferraton Père et Fils er en lille familieejet vingård forretning med sine rødder i en lille vingård bedrift på Hermitage.

Dette blev udvidet under Michel Ferraton, som var centralt for formuerne i denne virksomhed.

To ting har formet det firma, som Ferraton er i dag. For det første var en forfærdelig ulykke, der efterlod Michels søn Samuel lammet og stolt på omkring samme tid, at Michel selv lider af dårlig sundhed.

Det andet var det venskab, der eksisterede mellem Michel Ferraton og Michel Chapoutier.

De to Michels underskrev et joint venture i 1998, hvilket har resulteret i oprettelsen af ​​en lille, ungdommelig og dynamisk forretning, uafhængig af Chapoutier, men understøttet af Chapoutier-ekspertise og -finansiering.

Ferratonerne kører stadig vingården.. Vinmarkerne dyrkes som i Chapoutier, med de bedste steder, der markedsføres som single vineyard vine.

Hertil kommer en lille højkvalitetsnøglevirksomhed, der dækker alle de nordlige Rhône-appellationer og et par fra syd også.

Vinfremstilling kan til dels tilskrives Chapoutier, men er helt uafhængig af det større firma. Dens 100-årige presse og kældre, lige midt i Tain l'Hermitage og beliggende lige ved floden, gør det til et indlysende stop for floden krydstogter.

Grenache og Syrah druer. Rhône, Languedoc.

13,5 % 75 cl.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Chateu Saint-Jean, Cotes Du Rhone

Forrige

Domaine du Meix Foulot Mercurey

La Tournee Ferraton Red 2015

Pris: 89,00 DKK

Special Price 71,20 DKK

Hurtigt overblik

Ferraton Pure & Fils er lige netop blevet kåret af Collége Culinaire de France til "Producteur Artisan de Qualité" Dette beviser Ferratons dedikation og dybe engagement for produktion af unikke vine til kulnariske oplevelser verden rundt.

På lager - Levering dag til dag