0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Beaujolais Allerede fra det 10. århundrede findes der spor af vinmarker i Morgon.

En handling dateret 956 AD viser salg af en vingård af Sire de Beaujeu til en lokal vassal.

Morgon er en af ​​de 10 crus af Beaujolais. Vinmarken ligger på bakkerne vest for Saône-floden, i hjertet af crus i den nordlige del af regionen og dækker over 1.100 hektar. Druen er Sort Gamay Beliggende på et sydvendt plateau, der dominerer den maleriske landsby Villié-Morgon, er «Les Charmes» vingården den mest berømte af de 10 Beaujolais crus. På en højde mellem 300 og 450 meter på arenacious granit giver det parfumerede, velafrundede vine.Her er udbyttet cirka 40 hektoliter pr. Hektar.

Denne Morgon Les Charmes åbner med en "jammy" næse med aromaer af sort frugt, kandiserede kirsebær og figen. Dens rubinrød farve, intens og strålende, afslører en vin af fin struktur til smagen, der er forbundet med friskhed og tætte tanniner. Dens bløde tekstur, let røget, går forud for en vedvarende, kompleks og charmerende finish!

Morgon Les Charmes vil helt sikkert forbedre sig over tid, selv til 10 år, hvis temperatur- og fugtighedsforholdene overholdes. Håndplukkede den 15. september 2014. 12,5 % 75 cl.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Maison Champy Savigny-les-Beaune

Mommessin Morgon Les Charmes Grandes Mises 2014

Pris: 329,00 DKK

Special Price 263,20 DKK

Hurtigt overblik

Guld ved Concours International de Lyon 2016.


Denne Morgon Les Charmes åbner med en "jammy" næse med aromaer af sort frugt, kandiserede kirsebær og figen.


Dens rubinrød farve, intens og strålende, afslører en vin af fin struktur til smagen, der er forbundet med friskhed og tætte tanniner.


Dens bløde tekstur, let røget, går forud for en vedvarende, kompleks og charmerende finish!

På lager - Levering dag til dag