0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Ca`Rugate Valpolicella Ripasso, en af de traditionelle klassikere fra Valpolicella, ja fra hele Italien.

Og Ca`Rugates er bestemt en værdig udgave. De særligt udvalgte druer til denne vin bliver høstet sidst i september og gennemgår en almindelig vinifikation og bliver opbevaret i ståltanke.

Når Amaronen er produceret nogle måneder senere, tilsættes kvaset fra Amaronen til vinen, hvilket starter en anden gæring.

Dette giver en mere fyldig vin, som får mere krop, smag og farve fra Amarone mosten.

Vinen lagres herefter i ca. 8 måneder på 50% egetræsfade og 50% rustfrie ståltanke. Ca`Rugates fine Ripasso er en lækker og fyldig vin, med koncentrerede aromaer af kirsebær, røde frugter og indslag af blomster og krydderier.

Det er en kompleks vin med mange lag, og der kan både smages modne røde bær, peber, lakrids og et strejf af vanilje fra egetræet.

Vinen har flere gange fået 2 glas i Gambero Rosso og 5 stjerner af både Vinavisen, Finansbureauet og Ekstra Bladet. Den vil være en oplagt ledsager til pastaretter, en svinemørbrad eller sammen med modne oste.

Serveres bedst ved 16° C

14,5 % vol.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Ca' Rugate Rio Albo

Forrige

Ca´rugate Punta Tolotti Amarone

Ca'Rugate Ripasso

Pris: 149,00 DKK

Special Price 119,20 DKK

Hurtigt overblik

Ca`Rugates fine Ripasso er en lækker og fyldig vin, med koncentrerede aromaer af kirsebær, røde frugter og indslag af blomster og krydderier.


Det er en kompleks vin med mange lag, og der kan både smages modne røde bær, peber, lakrids og et strejf af vanilje fra egetræet.

På lager - Levering dag til dag