0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Viberti ynder at producere store og intense Barbera vine, hvorfor de har lavet denne La Gemella.

Vinen er lavet på 100 % Barbera fra Alba distriktet, hvor man finder kommunen Langhe. Druerne kommer fra forskellige marker i Langhe kommunen, og klassificeres derfor som Barbera d'Alba.

Druerne høstes naturligvis i hånden og gennemgår en streng selektering, hvor kun de bedste druer ryger igennem nåleøjet. Efter endt gæring, lagres vinen i en kort periode på ståltanke, hvorefter vinen får 8 måneder på slovenske fade. Vinen flaskes og gemmes i ca. 2 måneder, for at vinen har "sat sig", og den er drikkeklar når den rammer markedet. 

Vinen har en flot dybrød farve. Nærmest violet i kanten. Duften er mørk og tæt. Mørke skovbær med noter af tranebær og solbær. Efter et par minutter i glasset dukker der en tydelig note af blåbær op. Smagen er fed og kraftig. Masser af fed frugt, som brombær og svesker. Eftersmagen er lang og her fornemmer du også det krydret aspekt i vinen. Vanilje, urter, kaffe og lakrids dukker op og skaber en fremragende balance i vinen.   

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Villa Pillo Borgoforte

Forrige

Marsala Fine I.P. Ambra Sweet

Viberti - Barbera d'Alba "La Gemella"

129,00 DKK

Hurtigt overblik

Pinot Gris er en fyldig, rig og meget "jordbunden" vin. Denne vin har en meget drueagtig smag og afsluttes med en elegant friskhed.

Villa Wolf's Pinot Gris er ideel til at nyde på terassen, verandaen eller lignende og behøver ikke altid ledsages af mad. Vi anbefaler dog vinen til svampe, risotto og fisk, hvor særligt Havtaskes smag går hånd i hånd med denne vin.

På lager - Levering dag til dag