0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Vinhuset Filli Lombardo Fu Giuseppe & Co. blev grundlangt helt tilbage i 1881. Vinhusets historie starter, da Giuseppe Lombardo Maltese fandt ud af, at han distrubere hjemlandets Marsala vin ud i hele verden, ved hjælp af skib.

På Sicilien drives den moderne vingård, med en produktion på 4.600.000 liter vin. Størstedelen af produktionen går til eksport til hele verden.

At Lombardo har produceret vin i over 100 år, er et udtryk for, at vinene fra dette vinhus altid er af højeste kvalitet. Måden man drev forretningen på for over 100 år siden, har ikke ændret sig meget, målet er stadigvæk at producere den bedst mulige vin, til den billigste pris.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Brutalis 2013

Forrige

SAVITAR Shiraz 2015

Marsala Fine I.P. Ambra Sweet

55,00 DKK

Hurtigt overblik

Måske Siciliens bedste vin?

Denne vin ejer mange af Madeiraen og portvinens dyder, fordi den er produceret på samme måde. Vinen er nemlig produceret på 60% Catarratto, 30% Grillo og 10% Inzolia, som alle er dyrket på Sicilien.

Marsala Fine IP Ambra Sweet, har en intens gul farve, med en let duft og den velkendte Marsala smag. Marsalaen går hånd i hånd med det italienske køkken og kan også nydes som en afkølet dessertvin

Vinen er lagret på egetræsfade.

På lager - Levering dag til dag