0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Bodegas Iniesta afspejler indsatsen fra en familie som har gennemført projektet fra bunden - igennem tradition og engagement.

Projektet henleder os til vores oprindelse igennem smag for fine vine. Traditionel og moderne mødes i udviklingen af nogle vine, der er en sand oplevelse for enhver smag, selv de mest krævende!!

Bodegas Iniesta startede i 90érne, da Jose Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år hvor resultaterne var gode, forsatte deres arbejde i vinavl, plantning af forskellige sorter og øget vin udvidelse til de nuværende 120 hektar.

Bodega Iniesta har ansvaret for hele fremstillingen - fra vinfremstilling til markedsføring. I begyndelsen af 2000 vokser drømmen om at bygge en vingård til at producere egne vine fra egne vinmarker.

Denne drøm bliver til virkelighed i 2010, da byggeriet af vingården står færdigt. Stedet er et ideelt sted til durknig af druer - og vingården er udstyret og designet til fuldt ud til af respektere de kvaliteter og egenskaber som jorden har.

I hjertet af La Manchuela, mellem floderne Cabriel og Jucar ligger Bodegas Iniesta. Vinfremstillingen er ledet af et fremragende team af kendte vinproducenter - og sammen med den entusiasme og indsats som familien ligger i projektet - laves der i dag røde og hvide vine af meget høj kvalitet.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Corazon Loco Seleccion gaveæske m/2 vinglas

Forrige

Finca El Carril Paolo Andrea

Corazon Loco Premium Magnum 1.5 ltr

269,00 DKK

Hurtigt overblik

Corazon Loco Premium Magnum i lækker trækasse. En flot gaveide.


1.5 liter Syrah, Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, fra 30 årige vinstokke. Vinen er herefter lagret 18 måneder på franke 300l. fade, for derefter at ligge 24 måneder på flaske i i vineriet inden afrejse.


En duft af kryddernillike, kakao, lakrids og moden frugt præger vinen. Mødt af en fløjelsblød og intens smag, slutter vinen perfekt af.


Her er vinen ikke filtreret, så man får den rene råvare for pengene.


Vinen går godt til rødt kød, en god sammenkogt ret, lam, samt diverse oste.

På lager - Levering dag til dag