0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Beliggende i hjertet af La Manchuela, mellem bassinerne i floderne Cabriel og Júcar, ligger Bodega Iniesta, i Fuentealbilla, provinsen Albacete, og distriktet Manchuela DO.

Der er i øjeblikket over 120 ha vinstokke af sorterne: Macabeo, Bobal, Graciano, etc., og internationale sorter: Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc m.m.

Vinkælderen er udstyret med den nyeste teknologi til vinproduktion. Alt dette styres af en fremragende tekniske team af ønologers anerkendt prestige, og kombineret med familiens entusiasme og indsats der resulterer i sit sortiment af top kvalitets røde og hvide vine.

Bodega Iniesta blev skabt i 1990'erne, da José Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år og på grund af de opnåede resultater, fortsatte han sit arbejde i vinavl ved at plante forskellige sorter og øge vindyrkning område til de nuværende 120 ha.

Bodega Iniesta er ansvarlig for hele processen fra vinmarkerne til kommercialiseringen af ​​vine. I begyndelsen af ​​2000'erne, begyndte en idé at tage form til at bygge sin egen vinkælder for at producere sine egne vine fra egne vinmarker.

Denne drøm blev en realitet i 2010, hvor opførelsen af ​​vinkælderen var fuldstændig.Samme år blev de første vine produceret.Deres vin erfaring går tilbage til 1970'erne.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Corazon Loco Premium

Forrige

Corazon Loco Seleccion

Finca El Carril Hechicero

Pris: 139,00 DKK

Special Price 111,20 DKK

Hurtigt overblik

Guld Mundus Vini 2017.


Masser af smag af mørke bær, afsluttet elegant med tanniner i balance. Som følge af det gode arbejde i vineriet og ingen filtrering, er vin kvaliteten høj og smagen er i top.


Vinen er lavet af de bedste druer fra markerne, La Higuera,F inca el Carril and Carril de Iniesta.


Efter 12 måneder på 80% franske & 20 % amerikanske fade 300 L. Fremstår vinen i en moderne still, med middelhavets varme inflydelse, som er med til at give den kraft og struktur i smagen.


Passer godt til rødt kød, sammen kogte retter, lam og alt slags ost.


Druerne i denne vin er Syrah, Petit Verdot, Tempranillo & Cabernet Sauvignon.


Troldmandens vin fra Bodega Iniesta.


75 cl. 14,5 %

På lager - Levering dag til dag