0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Terrazas de los Andes er navnet på vingården, der ligger i hjertet af Perdriel, ved foden af den imponerende Andes bjergkæde. Vingården er banebrydende og er den vingård, der har ledet omdannelsen og promoveringen af argentinske vine verden rundt i mere end 20 år. Vingårdens historiske arkitektur er velbevaret og går tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor den stod som en spansk vingård.

Terrazas de los Andes´speciale er ”High elevation grape cultivation”. Druesorterne dyrkes lige på grænsen af det mulige, hvilket resulterer i sænkelse af modningsprocessen, hvilket fremmer elegancen betydeligt. Cabernet Sauvignon dyrkes i 3.200 fods højde, Chardonnay i 3.900 fods højde og Malbec i 3.500 fods højde. Vinene fra Terrazas de los Andes fremstår alle som nogle af Argentinas mest elegante med sans for stor finesse.

Dette vinforetagende er ikke bygget op om en familie, men snarere som en almindelig produktionsvirksomhed – mændene bag udtaler dog selv, at de først og fremmest er vinbønder og kloge på jordbrug. Den viden har gjort dem til virkelig gode vinmagere også.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Marchese Antinori Chianti Classico Riserva

Forrige

Termes Toro

Terrazas de los Andes Malbec

189,00 DKK

Hurtigt overblik

Terrazas, Malbec High Altitude Vineyards er smuk og klar rød i farven med smukke lilla toner.

Duften er intens af blomster og frugt noter, med strejf af violer, modne sorte kirsebær og blomme i aromaeen. Vinen afslører en krydret karakter af sort peber og chokolade. Dens søde og saftige mundfølelse giver finesse med de perfekte afstemte delikate tanniner og en elegant finish af sorte frugter. Denne vin kan gemmes i op til 10 år men den er ikke for ung til at blive delt nu.

Denne vin er et perfekt match til vildt, oksekød og lækre simreretter.
Drue: Malbec

På lager - Levering dag til dag