0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Historien om Ben Glaetzer er vidt fortalt og kendt af mange, han startede nemlig som vinmager allerede i en alder af 14 år. Bens far er Colin Glaetzer, som også er kendt som Barossa Valleys "Grand old man". Som mange andre havde unge Ben Glaetzer også et fritidsjob som 14 årig, men han hverken gik med aviser eller slog græs, han hjalp til i sin fars vinproduktion.

Ben Glaetzer har altså fået vinmagerens kunst ind med modermælken, og hans tidlige erfaring med vin, betød at han i en alder af 14 år kunne varetage et arbejde som fuldbefaren vinmager - der var kun en hage ved det, han måtte ikke smage vinen før han blev 18 år.

Alle Glaetzer-producerede vine er fra det ekslusive Ebenezer-distrik i Barossa Valley, Australien.

Ben Glaetzer er den australier, med flest anmelder over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, bedre kendt som The Wine Advocate.

Med flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, "The Wine Advocate", er Ben Glaetzer en af de bedste australske vinmagere nogensinde. Mange kalder opskriften på Glaetzers succes simpel, høst nogle meget gamle vinstokke, op til 120 år gamle, som udelukkende vokser på de bedste markeder i Australien. Med nænsom teknik, er Ben Glaetzer i stand til at levere en exceptionel koncentreret vin, med en fantastisk elegance og friskhed.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

SAVITAR Shiraz 2015

Forrige

Finca El Carril Paolo Andrea

Ben Glaetzer Bishop

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Ben Glaetzer Bishop er lavet på Shiraz fra Ebenezer-distriktet i Barossa Valley. Som samtlige Ben Glaetzer vine er denne lagret på fade af amerikansk og fransk egetræ, hvor den er lagret i 14 måneder.

Aromaen byder på toner af blåbær og solbær, med et strejf af vanilje og mørk chokolade.

Med en krafttfuld og meget koncentret smag er denne vin et god bud på en ledsager til oksekød, vildt, lam og fjerkræ.

På lager - Levering dag til dag