0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Bodegas Iniesta afspejler indsatsen fra en familie som har gennemført projektet fra bunden - igennem tradition og engagement.

Projektet henleder os til vores oprindelse igennem smag for fine vine. Traditionel og moderne mødes i udviklingen af nogle vine, der er en sand oplevelse for enhver smag, selv de mest krævende!

Bodegas Iniesta startede i 90érne, da Jose Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år hvor resultaterne var gode, forsatte deres arbejde i vinavl, plantning af forskellige sorter og øget vin udvidelse til de nuværende 120 hektar.

Bodega Iniesta har ansvaret for hele fremstillingen - fra vinfremstilling til markedsføring. I begyndelsen af 2000 vokser drømmen om at bygge en vingård til at producere egne vine fra egne vinmarker. Denne drøm bliver til virkelighed i 2010, da byggeriet af vingården står færdigt.

Stedet er et ideelt sted til dyrknig af druer - og vingården er udstyret og designet til fuldt ud til af respektere de kvaliteter og egenskaber som jorden har.

I hjertet af La Manchuela, mellem floderne Cabriel og Jucar ligger Bodegas Iniesta. Vinfremstillingen er ledet af et fremragende team af kendte vinproducenter - og sammen med den entusiasme og indsats som familien ligger i projektet - laves der i dag røde og hvide vine af meget høj kvalitet.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Il bruciato Bolgheri

Forrige

Hitching Post Big Circle Syrah

Finca El Carril Paolo Andrea

229,00 DKK

Hurtigt overblik

Concours Mondial de Bruxeles 2015


Gold Grand Selection Awards 2016


Silver Decanter World Wine Awards 2016


Silver Concours Mondial de Bruxeles 2016 Guld


Vin fremstillet på Bopal druen skåret fra 80-90 år gamle stokke, lagret i franske egetræsfade i 12 måneder. Meget stærk rød farve, meget koncentreret, med meget levende og violette refleksioner, en meget kraftig vin.


Næsen er en meget klar rød frugt (hindbær, blåbær), som er dekoreret med elegant ristet og toffee og en endelig hukommelse af sort lakrids.


I munden angriber den os med magt, der viser os en god surhed i begyndelsen, ser vi en kraftig tannin, et godt eksempel på Bobals rustikhed, der gradvist forlænger i munden og giver i retronasal hele frugtens brutale udtryk, meget længde og efter smag, der tager os til minderne om figenbladet i Middelhavet floder, kort sagt en meget koncentreret og ekspressiv vin.


Vinen undergår ingen filtrering, hvilket indikerer kvaliteten og renheden af ​​denne vin. Så der er muligvis lidt naturligt bundfald.


Ideel vin til at ledsage hærdede oste, rødt kød, gryderetter.


75 cl. 14 %

På lager - Levering dag til dag