0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Villa Pillo er et traditional toscansk vinhus, som blev grundlagt allerede tilbage i middelalderen, og er faktisk nævnt i mange historiske dokumenter. Vinhuset ligger i hjertet af Chianti-området, ikke fjernt fra byer som Pisa, Firenze og Sienna.

Vinhuset blev i 1989 købt af John og Kathe Dyson, hvis kærlighed til Toscana førte dem til at påbegynde en restaurering af ejendommen. Dengang blev nye vinmarkeder og olivenplantager plantet mens vingården blev renoveret og moderniseret. I dag produceres der vin på 40 hektar, som er nøje placeret på ejendommen, for at drage fordel af forskellige jordtyper og derved få mest muligt ud af vinen.

Yderligere information

Årgang 2017
Forrige

Villa Pillo Borgoforte

Forrige

Ca´rugate Punta Tolotti Amarone

Rosso di Toscana Cingalino

79,00 DKK

Hurtigt overblik

Et vildsvin, med en drue i hånden.
Vinen her, er blevet navngivet på grund af det sjove dyr, som er repræsenteret på etikken. En sjov etiket, som er meget beskrivende for den toscanske region.

Cingalino er sammensat af 65% Merlot og 35% Cabernet Franc, og netop denne blanding giver vinen en mørk farve med en levende smag og tiltalende aromaer. Intentionen med Rosso di Toscana Cingalino, er at skabe en vin, som er nem at drikke, men som fastholder kompleksiteten og den runde smag fra de italienske druesorter.

På lager - Levering dag til dag