0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Domaine Montrose ligger kun få kilometer fra Pézenas og ca. 15 km. fra Middelhavet. Dets beliggenhed på toppen af en skråning "mont" på fransk) over landsbyen Valros "rosernes dal" forklarer dets smukke navn Montrose.

Vingården er grundlagt i 1701, samtidigt med, at familien af kongen fik dens våben med de tre firben, som er afbildet på etiketten.

Famillien Coste, som ejer Domainet i dag, er direkte efterfølgere af den oprindelige familie - så her kan man tale om lang familietradition.

I dag består Domaine Montrose af 85 ha. vinmarker omkring selve ejendommen, fordelt på tre typer jord: Vulkansk aske, ler og kalk, og runde sten "galets" - de samme sten man f.eks. finder i Châteauneuf-du-Pape. Jorddiversiteten i de forskellige parceller giver mulighed for at dyrke forskellige druesorter optimalt: Grenache Noir, Grenache Gris, Syrah, Mourvèdre, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Viognier, Grenache Blanc, Roussanne og Rolle.

Bernard Coste og hans søn Olivier dyrker deres vinmarker efter "Agriculture Raisonnée" (integreret landbrug) forskrifter. 12,5 % 3 ltr.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Domaine Montrose, Rose 1,5 ltr.

Forrige

Domaine Montrose, Rose 6 ltr.

Domaine Montrose, Rose 3 ltr.

549,00 DKK

Hurtigt overblik

Sammensætningen af druesorterne Grenache og Syrah, som giver saft, frugt og umiddelbarhed, harmonerer fint med Cabernet Franc-druer, som giver koncentration og rygrad.


Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner.


Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og friskhed og dejlige, friske, eksotiske krydderier i eftersmagen.

På lager - Levering dag til dag