0Vare(r)

Du har ingen varer i din kurv endnu.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Detaljer

Beliggende i hjertet af La Manchuela, mellem bassinerne i floderne Cabriel og Júcar, ligger Bodega Iniesta, i Fuentealbilla, provinsen Albacete, og distriktet Manchuela DO.

Bodega Iniesta blev skabt i 1990'erne, da José Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år og på grund af de opnåede resultater, fortsatte han sit arbejde i vinavl ved at plante forskellige sorter og øge vindyrkning område til de nuværende 120 ha.

Bodega Iniesta er ansvarlig for hele processen fra vinmarkerne til kommercialiseringen af ​​vine. I begyndelsen af ​​2000'erne, begyndte en idé at tage form til at bygge sin egen vinkælder for at producere sine egne vine fra egne vinmarker. Denne drøm blev en realitet i 2010, hvor opførelsen af ​​vinkælderen var fuldstændig.Samme år blev de første vine produceret.

Deres vin erfaring går tilbage til 1970'erne. Der er i øjeblikket over 120 ha vinstokke af sorterne: Macabeo, Bobal, Graciano, etc., og internationale sorter: Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc m.m. Vinkælderen er udstyret med den nyeste teknologi til vinproduktion.

Alt dette styres af en fremragende tekniske team af ønologers anerkendt prestige, og kombineret med familiens entusiasme og indsats der resulterer i sit sortiment af top kvalitets røde og hvide vine.

Yderligere information

Årgang Nej
Forrige

Bodega Iniesta AI8 Tinto

Forrige

Corazon Loco Rose

Corazon Loco Blanco

89,00 DKK

Hurtigt overblik

Vinen er lavet på Sauvignon Blanc & Verdejo, lys strågul i farven.


Dejlig smag af grapefrugt, grønne æbler, mango og passionsfrugt kombineret med blomsternoter.


Lang eftersmag med en skøn citrus kant.


Passer godt til forretter, hvid fisk, risretter, pastaretter og lyst kød.


Nydes afkølet 6-8 grader.


75 cl. 12,5 %

På lager - Levering dag til dag